esküvőre dj kürthy kezdőlap
 

Esküvői Dj szolgáltatás.

Esküvőre Dj széleskörű tapasztalattal

 

Már egy ideje keresgéltek a szolgáltatók között de nem találjátok az igazit? Nehéz a döntés mert mindenki a profi és a legjobb esküvői Dj benyomását próbálja kelteni Bennetek?
Örömömre szolgál, hogy erre az oldalra is kattintottatok megadva a lehetőséget egy sikeres együttműködésre közöttünk.
 
Tudom, rengeteg a tennivaló. Megszervezni a közelgő esküvőtöket , meghívókat formailag is megtervezni, ruhák, torta, helyszín… tengernyi a tennivaló,  de higgyétek el, a megfelelő DJ kiválasztása legalább annyira fontos mint minden más a Nagy Napotokra a tökéletes összhang érdekében. Nem könnyű feladat mindent úgy szervezni,  minden apró részletet a helyére tenni, éppen ezért ezt általában a szívünk asszonyára, a leendő Aránkra bízzuk mi férfiak, vagy idő és extra energia híján egy szakemberre, az esküvőszervezőre.
 

Az ideális esküvői helyszín

 

Szerencsére bővelkedünk az olyan helyszínekben, melyek festői szépségű tájaikkal rendezvénytermeikkel elvarázsolnak bennünket, és időnként elgondolkodunk azon, vajon miért is nem tudtunk mi erről korábban?  Elsőként éppen ezért, az ideális esküvői helyszín megtalálása és bérbevétele okozhat némi fejtörést, hisz sokszor  csakúgy mint a többi szolgáltató esetében már előre 1 évvel foglaltak lehetnek az időpontok. Az ötletek  kreatív megvalósításának lehetősége végtelen,  bár talán egy akadálya mégis  lehet pl. a közeli kastélyban tündöklő  bálterem  bérbe vételének …ez pedig a költségkeret.
 
Nem is feltétlenül arról van szó, hogy megfizethetetlen. Szempont lehet akár az is, hogy inkább utazás vagy ingatlanbefektetés esetleg a hamarosan érkező utód miatt szeretnétek okosan dönteni. Bármi is legyen a motivációtok, függetlenül attól, hogy végül ki mellett döntötök, az esküvői DJ személyét illetően érdemes körültekintőnek lenni.
 

Az Esküvői Dj kiválasztása legalább annyira fontos, mint minden más a Nagy Napotokra, a tökéletes összhang érdekében.

 

Esküvőre Dj széleskörű tapasztalattal

 

Sok száz esküvővel, rendezvénnyel, és persze hosszú évek rezidens DJ tapasztalatával  magam mögött azt mondhatom, hogy az esküvői bulitok hangulata lesz a legmeghatározóbb emlék nemcsak a vendégek, de Saját megélésetek szempontjából is. Hisz a finom ételekről később keveset beszélünk, bár enni is szeretünk… de a buliról amikor becsípve vagy elázva..egész éjjel táncoltunk, mulattunk, ökörködtünk a haverokkal, andalogtunk kedvenc zenéinkre Szerelmünkkel, könnyes szemmel “búcsúztunk” Szüleinktől.. ezek mind mind érzések, benyomások, emlékek, pillanatképek életünkből, a Zene egyedi, lelket megérintő útja nyomán.
 
 

Tippek, ötletek:

 

A személyes találkozás alkalmával, minden olyan a zenei szolgáltatással kapcsolatos  fontos dolgot átbeszéljük, ami fő vonalát képezi majd az aznapi programotoknak. Természetesen sok olyan praktikus, kreatív ötlettel segítelek Benneteket, amennyiben szeretnétek, ami által nemcsak időt spórolhattok, de biztosak lehettek abban is, mivel ezek már számtalanszor kipróbált dolgok, hogy sikeresek lesznek, és kellemes kikapcsolódást nyújtanak a násznépnek is. Az általam pörgetett lemezekről talán annyit így elöljáróban, hogy azon a többezer zenén kívül ami kb. 7 évtizedet ölel fel, igény esetén természetesen mint eddig mindig, tovább bővítem azokkal a kívánságokkal melyek Számotokra kedvesek. Számíthattok Rám akkor is, ha a madárcsicsergéses, zöld környezetben, napsütötte kertben, domboldalon vagy tóparton, tervezitek a polgári  szertartás helyszínét. Ha fénytechnikára nem is, hangosításra minden bizonnyal szükségetek lesz.

 

A jó esküvői Dj ismérve…

 

továbbá, hogy hatékonyan tud együtt működni más zenei szolgáltatókkal is, így például számomra nem idegen a különböző élő zenét játszó zenekarokkal való közös munka sem. Így elkerülhetőek lesznek a zenekari szünetek alkalmával felmerülő nagy csendek is, melyek a profi esküvői DJ közreműködésének jól időzített stílusában is passzoló zenei átvezetéseivel zökkenőmentesen zajlik. Ezért nem kell lemondani az élő muzsika varázsáról annak sem, aki számára ez nélkülözhetetlen kelléke az általa megálmodott napnak.

 

Kreatív programok a Nagy Napra

 
Az általatok kiszemelt helyszínre ellátogatva beszéljük meg milyen, és mekkora technikai felszereltség szükséges ahhoz, hogy maximális élmény mellett, mely a hang és fénytechnikát is magában foglalja, milyen más olyan egyedi kivitelezést szeretnétek amellyel még különlegesebbé  válhat a helyszín látványa. Itt tényleg csak a képzelet szab határt, mert kreatív ötletekkel, nem igényel jelentős anyagi befektetést a kivitelezés sem. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy ha az esküvői játékokat is kedvelitek, és integrálni szeretnétek az estétekbe, akkor jó helyen jártok, mert több tucat különböző játék gyűlt össze nálam az évek során ami arra vár, hogy időről időre újra felfedezzétek őket. Szintén tapasztalat, hogy ezen a téren is a kevesebb, de érdekesebb és mulatságosabb több, mint az órákon át tartó esetleg unalomig játszott időtöltés a különböző esküvői  játékokkal. Ha mégis hosszasan szeretnétek a vendégsereget szórakoztatni, ajánlom ezen időtöltés részekre bontását.
 

 Az oldott hangulat kulcsa a jó kommunikáció

 

A menyasszonyi tánc egy sarkalatos pontja az estének, mert van aki számára természetes, hogy a menyecske tánc végéig ropja, annak minden szépségével és a vége felé már sajgó lábakkal is, és vannak azok az Arák akik erre egy kevésbé strapás módot szeretnének megoldásként. Ez különösen fontos kérdés, mert előfordul, hogy a menyasszony az egész napi, esetleg heti stressztől éjfélre nagyon kimerül, és vannak akik sajnos enni sem nagyon tudnak egész nap  emiatt. Előfordulhat az is, hogy a gólya készül  látogatóba a szerelmesekhez, akkor pedig létfontosságú, hogy ne legyen túl nagy az igénybevétel. Több módja is van, hogy a násznéppel oldott hangulatú, vicces, de hatékony módon kommunikáljon az esküvői DJ -akiből nem hiányozhat az empátia sem-  a párnak szánt ajándékokat illetően, hisz ezt teszem én is minden alkalommal.

 

Kommunikáció angol és német nyelven is
Az évek során lehetőségem nyílt  külföldi tapasztalatokra is szert tenni,  így Európa néhány országában, és itthon is sok olyan esküvőn közreműködtem ahol az ifjú pár egyik tagja nem magyar anyanyelvű volt, így természetesen a násznép egy része sem.  Tekintve, hogy nyelvünk elsajátítása nem a legegyszerűbb feladatok közé tartozik, a két világnyelv egyike általában egy jó alapokon nyugvó híd szokott lenni ahhoz, hogy a vendégek bátrabban szót értsenek egymással is. Ilyenkor ha a lehetőség engedi,  jól jöhet egy olyan esküvői DJ, aki angolul és németül is tud kommunikálni a násznéppel.
A közös, mégha idegen nyelvről is legyen szó,
– bár az elengendő alkohol is oldja a nyelvi nehézségeket –  összekovácsolja az új családtagokat egymással, és így egy oldottabb hangulatban telhet az este.
 
 
Az esküvői DJ szolgáltatók árai…

 

meglehetősen széles skálán mozognak. 100 ezer Ft körül is kaphattok ajánlatot, de több 100 ezer Ft-ba is kerülhet egy olyan zenei szolgáltató akinek valódi tapasztalatait több tíz év szorgalmas munkája csiszolta évről évre tökéletesebbre. Az igényesség nem feltétlenül jelent egy magasabb árat, de esetünkben egy esküvői DJ valóban profin végzett munkája, tapasztalata, évek alatt felépített szakmai tudása megmutatkozik az árképzésében is.
 
 
Nagyon fontos a személyes szimpátia, hisz végül ez mégiscsak egy kölcsönös bizalmon alapuló (szerződéses) együttműködés. Abban az esetben ha mellettem döntötök, akkor a gyakorlott, megbízható és profi “kezeimre” hagyatkozva biztosak lehettek a sikerben.